Produkter for lam spytt braai (6)

75% Ibérico Pata Negra Eikenham - Med Bein / Uten Bein / Håndskåret

75% Ibérico Pata Negra Eikenham - Med Bein / Uten Bein / Håndskåret

Vår Jamón de Bellota Ibérico kjennes igjen på sin avlange form med mørk og slitt klauv, typisk for eksemplarer som har vært i aktivitet på markene. Den har en intens og glitrende farge med stor tilstedeværelse av hvite fettårer i teksturen. Ved smakingen merkes en intens og vedvarende aroma, med hint av nøtter og mark, som gir en saftig balanse mellom graden av saltinnhold og den nøye modningen, kombinert med en lang og behagelig ettersmak. Dette konkretiserer enda mer opplevelsen som dette mesterverket av naturen gir til ganen.
Iberisk Cebo Lår 50% Iberisk Rase - LÅR OG PØLSER

Iberisk Cebo Lår 50% Iberisk Rase - LÅR OG PØLSER

Porsjon fra iberiske griser, fôret med korn. Laget med muskelpakken bestående av ryggmusklene og semispinalmusklene i brystet, samt de langeste, lumbale og torakale musklene til grisen, saltet, marinert og fylt i tarm, som har gjennomgått en passende prosess med modning med en minimumstid på 70 dager. Produksjonsprosess: Marinerte, marinert, fylt, tørket og modnet. Ingredienser: Iberisk svinekjøtt, salt, naturlig aroma, paprika, naturlige krydder og syntetisk tarm. 100 % naturlige ingredienser. Uten allergener. Vekt: 0,7-1,2 kg Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket ved temperatur under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Marinerte, marinert, fylt, tørket og modnet Ingredienser: Iberisk svinekjøtt, salt, naturlig aroma, paprika, naturlige krydder og syntetisk tarm Vekt: 0,7-1,2 kg
Saltet Napa Lam

Saltet Napa Lam

Våt saltet lammeskinn Nappa Basto Pietaje 5,5/+ (5,5/+ sqft)
DUROC RASE FORLÅR - LÅR

DUROC RASE FORLÅR - LÅR

DUROC RAS FORLÅR - LÅR Referanse: 5225 VEKT: 850 gr
100% Ibérico Pata Negra Eikenham - Med Bein / Uten Bein / Håndskåret

100% Ibérico Pata Negra Eikenham - Med Bein / Uten Bein / Håndskåret

Den stiliserte formen og den fine skaftet, typisk for rene iberiske raser, er elementene som identifiserer vårt stjernesprodukt ved første øyekast. I tillegg til størrelsen, som er mindre enn hos krysset dyr, og den smalere formen, er det også svært betydningsfullt at klauven har en mørk farge, som er slitt fordi dyret har beitet fritt i dehesaen og har fått nyte to montaneras. Inni oppdager vi en skinke med intens rød farge og stor tilstedeværelse av hvite og rene striper, ettersom den hundre prosent iberiske grisen har opptil 75 % av fettet infiltrert i musklene. Helheten fremstår glitrende takket være dette.
Skivet Iberisk Bellota Chorizo - SKIVET

Skivet Iberisk Bellota Chorizo - SKIVET

Embutido laget med en blanding av hakket iberisk svinekjøtt, tilsatt salt, krydder og tilsetningsstoffer, eltet og fylt i tarm. Med en modning på over 4 måneder, med delikat smak og karakteristisk aroma. Produksjonsprosess: Utvalg, hakking, elting, fylling, modning, skjæring og emballering. Ingredienser: Magert iberisk svinekjøtt, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), salt, hvitløk, oregano og konserveringsmidler, fylt i naturlig tarm. Nettovekt: 100 gr. Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Utvalg, hakking, elting, fylling, modning, skjæring og emballering. Ingredienser: Magert iberisk svinekjøtt, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), salt, hvitløk, oregano og konserveringsmidler. Nettovekt: 100 gr.